Retro vinyl, cd's, compact cassettes, muziekapparaten en -instrumenten, antiek en kunst, boeken, strips and magazines, boten, curiosa, juwelen, kledij, oldtimers, fietsen, moto's, scooters, speelgoed, telecom

Vind, zoek, bied aan of verkoop retro vinyl, cd's, compact cassettes, muziekapparaten en -instrumenten, antiek en kunst, boeken, strips and magazines, boten, curiosa, juwelen, kledij, oldtimers, fietsen, moto's, scooters, speelgoed, telecom… op RetroScout.be

Maak een gratis account aan en krijg alle opties voor de promotie en management van uw retro zoekertjes.

Inlog

Paswoord herstel

Heeft u nog geen account? Meld u aan!!

Zoekertjes categorieën
Geavanceerd zoekenGeavanceerd zoeken
Zoek:
Binnen categorie:
Prijs tussen: en
zoeken

  Tutorial

1. Voeg zoekertjes toe

Wat kost een zoekertje? Het kost u echt helemaal niks. U kunt zoveel zoekertjes gratis toevoegen als u wilt. Het toevoegen van een zoekertje kan op een zeer eenvoudige manier gedaan worden:

a) Ga naar Voeg een nieuw zoekertje toe vanuit het hoofdmenu.

b) Vul de velden in met informatie over het zoekertje dat u wilt publiceren. Pas op! De velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

c) Kies de hoofdcategorie en subcategorie die het best past bij uw zoekertje (de subcategorieën zijn beschikbaar via dropdown zodra een hoofdcategorie geselecteerd is).

d) Om de plaatsing van een zoekertje zo compleet mogelijk te maken zijn er een aantal invulvelden beschikbaar (specifiek voor elke categorie). Bijvoorbeeld bij het kiezen van de categorie "vinyl" en subcategorie (bvb "single 7") vindt u een aantal invulvelden die, eenmaal ingevuld, op de beschrijvingspagina van uw zoekertje zullen verschijnen.

e) Vul de contactgegevens juist in! Het is belangrijk dat u uw gegevens correct invult omdat deze zullen verschijnen op de zoekertjespagina en de gebruikers zo kunnen contact met u opnemen per telefoon of per email (u kunt zelf de manier kiezen).
Het e-mailadres is vertrouwelijk en zal niet openbaar worden gemaakt.

f) Als u dat wenst kan uw zoekertje in de sectie "Zoekertjeskaart" weergegeven worden. De localisatie gebeurt automatisch op basis van de gekozen stad en het ingevulde adres. Als uw adres niet goed gelocaliseerd wordt op de juiste plaats gebruik dan de muisaanwijzer om te corrigeren.

g) Plaats foto's bij uw zoekertje! U kunt tot maximaal 10 foto's plaatsen. Het is erg belangrijk dat u minstens één foto plaatst omdat de zoekertjes met foto's meer bezoekers hebben en zodoende meer effect zullen hebben.

Vergeet niet het zoekertje op te slaan! Als het correct is opgeslagen, krijgt u altijd een bevestigings-email (bij de eerste keer samen met uw inloggegevens) op uw e-mailadres toegestuurd. Daarna gaat u naar uw account waar u het zoekertje desgewenst kunt aanpassen, deactiveren of verwijderen.

boven^

2. Vind zoekertje

RetroScout.be biedt u de mogelijkheid om zoekertjes op verschillende methodes te zoeken en heeft een zeer toegankelijke zoekfunctie.

Om makkelijk door de website te navigeren kunt u gebruik maken van het linkermenu. Selecteer daar de gewenste categorie en subcategorie en dan kunt u de resultaten in de zoekertjeslijst bekijken.

Een snelle manier is op trefwoord te zoeken in het zoekveld van de zoeker op de homepage, de eerste letters van een genre bvb volstaan om reeds resultaten te vinden. Daar krijgt u alle zoekertjes te zien die het vermelde woord bevatten.

Aan de linkerkant van de site kunt u de categorie "Uitgebreid zoeken" vinden met filters, zoals prijs, categorie, stad, enz.

Voor een geavanceerde zoekopdracht die rekening houdt met alle door u gekozen filters kunt u het formulier op deze pagina gebruiken: Geavanceerd zoeken.

boven^

3. Zoek online zoekertjes op de kaart

Als u bvb zoekertjes in uw stad wilt zoeken en deze gepositioneerd op de kaart wilt zien, gelieve dan deze pagina te bezoeken: Zoekertjeskaart.

Om de zoekertjes te filteren, kies uw stad (de map wordt automatisch gefocust op je stad via uw ip-adres) prijslimiet, gewenste valuta en klik op dan op "filter".

Om zoekertjes in een bepaalde categorie te zoeken, moet u de gewenste categorie selecteren of deselecteren.

boven^

4. Inschrijven voor de nieuwsbrief

Als u zich op de nieuwsbrief abonneert zal u op regelmatige basis een overzicht ontvangen in uw mailbox met de nieuwste aankondigingen.

U kunt zich abonneren op deze periodieke nieuwsbrief via de kolom aan de linkerkant "Nieuwsbrief". Voor een meer doelgericht abonnement gebruikt u het formulier via deze pagina: Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Als u niet meer onze dagelijkse of periodieke nieuwsbrief wenst te ontvangen, kunt u zich afmelden via uw persoonlijke pagina of de uitschrijflink onderaan de nieuwsbrief.

boven^

5. Wenslijsten

Hier kunt u een lijst aanmaken met de zoekertjes die voor u van belang of interessant zijn.

U kunt de lijsten met zoekertjes opslaan, u kunt deze sharen en naar vrienden sturen (eigen URL voor elke openbare lijst). De lijsten zijn alleen zichtbaar voor diegenen aan wie u de gerelateerde link stuurt.

Om een lijst te maken selecteert u het gewenste zoekertje (klik op de link "zoekertje selecteren") op de zoekertjesdetailpagina , ga dan naar de pagina Wenslijsten en sla die in de lijst op met de door u gewenste naam!!!

U moet wel ingelogd zijn om een lijst te kunnen opslaan! U kunt elke lijst die u hebt verwijderen of publiceren. Pas als de lijst gepubliceerd is, kunt u deze doorsturen.

U kunt de url verzenden aan elke persoon die u het specifieke zoekertje in de lijst wilt laten bekijken.

boven^

6. Mijn account

Nadat u uw account hebt aangemaakt kunt u uw gegevens bewerken, aanpassen en verder invullen.

Als u een rechtspersoon bent kunt u ook de gegevens van uw bedrijf invullen, deze zullen in het zoekertje weergegeven worden samen met de details van de persoon die het zoekertje heeft geplaatst.

Het is belangrijk dat u alle data correct en realistisch invult, dit is van groot belang opdat geïnteresseerden met behulp van deze gegevens contact met u kunnen opnemen.

Op uw persoonlijke pagina kunt u ook uw wachtwoord resetten en uw transacties bekijken, indien deze van toepassing is (premium zoekertjes of topzoekertjes).

boven^

7. Mijn zoekertjes

Eens u één of meer zoekertjes heeft toegevoegd heeft u toegang via de pagina "Mijn zoekertjes" (bovenaan de site - u moet ingelogd zijn om toegang te krijgen).

U kunt de inhoud van zoekertjes bewerken, u kunt deze inactief maken - zullen niet op de site verschijnen, u kunt deze verwijderen of promoten: topzoekertjes of premium.

boven^

8. Topzoekertjes

U kunt een zoekertje als Topzoekertje upgraden op de pagina "Mijn zoekertjes" door "Zoekertje promoten" te selecteren.

Een topzoekertje zal verschijnen in de banner bovenaan, ook zal dit eerst worden weergegeven in de zoekresultaten (per categorie).

Voor meer details bekijk de pagina: Zoekertjes promoten.

boven^

9. Premium zoekertjes

U kunt een zoekertje tot Premium op de pagina "Mijn zoekertjes" upgraden door "Zoekertje promoten" te selecteren.

Een Premium zoekertje zal in de verticale banner aan de rechterkant verschijnen en zal over de hele site te zien zijn.

Voor meer details bekijk de pagina: Zoekertjes promoten.

boven^